Få tre VR-spel i november

Med Sonys PlayStation Plus-prenumeration får du tre gratis VR-spel i november månads gratissläpp — däribland storsuccén The Walking Dead: Saints & Sinners.

Webhallen » Ginza » Amazon »

VR-spel i november

De tre spel du får till PlayStation VR i november är följande:

1. The Persistence

Skräckshootern The Persistence är definitivt inte för alla, men om du är en av dem som klarar av skräck i första persons-perspektiv när du spelar VR så är det här ett av de bästa spelen du kan spela.

2. The Walking Dead: Saints & Sinners

Att överleva — och kanske slakta zombies på unika sätt — är vad som gäller i The Walking Dead: Saints & Sinners; med hjälp av PlayStation Move-kontrollerna har du full kontroll över karaktärens båda händer och kan greppa objektiv och använda dem precis hur du vill för att döda zombies.

3. Until You Fall

Fäktas mot monster och manipulerade humanoider i VR-svärdsfightingspelet Until You Fall, som har ett så kallat rougelike-upplägg; när du dör börjar du om från början, men du har kvar dina uppgraderingar sedan tidigare. Till slut är du så kraftfull att du kan klara av spelet i sin helhet.

PlayStation Plus

Prenumerationstjänsten PlayStation Plus ger dig förmånliga rabatter när du handlar spel i PlayStation Store, och dessutom får du gratisspel varje månad. Vilken typ av spel du får varierar så klart, men oftast får man något VR-spel tillsammans med en bunt andra.


Fredrik Lagnetoft
Skribent och utvecklare som spelar alla typer av spel, men helst plattforms-, äventyrs- och skräckspel.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln