Spel med PlayStation Plus i januari 2022

Nu har listan över gratisspelen du får genom PlayStation Plus i januari 2022 släppts — här är alla spelen!

Webhallen » Ginza » Amazon »

PlayStation Plus

PlayStation Plus är ett premiummedlemskap för alla som äger spelkonsolerna PlayStation 4 eller PlayStation 5, där du får gratis spel varje månad till båda konsolerna och dessutom extra rabatter på många spel när du handlar i PlayStation Store.

Köp PS Plus billigare

Om du köper medlemskapet i PlayStation Store kostar det 620 kr per år, men det går att komma billigare undan genom att köpa det i butik istället — det gör jag själv varje år och det fungerar toppen med vouchers.

Spel i januari 2022

De här är de spel som du får gratis med ett PlayStation Plus-medlemskap i januari 2022:

1. Dirt 5

Efter stora framgångar med Dirt-serien är nu Codemasters tillbaka med uppföljaren Dirt 5, nu till både PlayStation 4 och PlayStation 5.

2. Persona 5 Strikers

Persona-serien är en omåttligt populär spelserie som nu är inne på sin femte upplaga. Strikers-varianten är delvis en uppföljare till Persona 5 och utspelar sig ett år efter händelserna i det spelet. Man har även blandat in Dynasty Warriors från Koei Tecmo och på så sätt skapat en fräsch spelupplevelse.

3. Deep Rock Galactic

Sist men inte minst får du även förstapersonsskjutaren Deep Rock Galactic från den danska spelstudion Ghost Ship Games — ännu ett riktigt toppspel!

Släpps i januari

Den 4 janauri 2022 kan du hämta hem de spel som nämns ovan på PlayStation Store helt utan kostnad. Du hittar dem enkelt under PlayStation Plus-kategorin och erbjudandet gäller i en månad, tills nästa samling med spel släpps i februari alltså.


Fredrik Lagnetoft
Skribent och utvecklare som spelar alla typer av spel, men helst plattforms-, äventyrs- och skräckspel.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln