Star Wars kommer till Sims 4

Expansionerna fortsätter att komma till populära The Sims 4 — och nu är det dags för Star Wars-karaktärer.

Webhallen » Ginza » Amazon »

Ett av världens just nu mest populära spel är The Sims 4, där man får styra karaktärerna i deras liv och ordna karriär, familj och boende helt som man själv vill.

För att hålla spelet fräscht släpper utgivaren Electronic Arts expansioner med jämna mellanrum, och nu är det alltså dags för en expansion som kanske är lite mer intressant än de vanliga — tack vare dess Star Wars-tema.

Ny expansion

Med den kommande expansionen The Sims 4: Journey to Batuu kan karaktärerna åka till Star Wars-planeten Batuu, där man bland annat kan bygga en egen ljussabel — och välja vilken sida du vill slåss på i kriget mellan Kylo Rens ondskefulla First Order-armé och rebellernas motståndsrörelse.

The Sims 4: Journey to Batuu släpps den 8 september 2020 och kommer då till plattformarna Xbox One, PlayStation 4 och Windows.

Tidigare expansioner

Detta är så klart inte första gången Electronic Arts släpper en expansion till The Sims 4, även om det kanske är den hittills mest intressanta. Tidigare expansioner är exempelvis;

  1. The Sims 4: Island Living
  2. The Sims 4: Get Famous
  3. The Sims 4: Eco Lifestyle

Den nya The Sims 4: Journey to Batuu finns att köpa från den 8 september 2020 — så var beredd när expansionen släpps om ungefär en och en halv vecka.


Fredrik Lagnetoft
Skribent och utvecklare som spelar alla typer av spel, men helst plattforms-, äventyrs- och skräckspel.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln